Com activar i configurar el PACplagi a les activitats

Per activar el PACplagi has d’accedir a l’assignatura, a la pestanya “Edició de l’aula” i, allà, desplegar la secció PACplagi i marcar el selector “Activa PACplagi per a aquesta activitat”.

pacplagi1

A continuació, apareix el següent formulari, que permet configurar l’eina:

Opcions de configuració

 

1. Tipus de detector:

Et permet seleccionar el tipus d’anàlisi: “Arxiu de text”, “Codi c” o “Codi java”.

  • “Arxiu de text”: apareixerà un selector per indicar l’enunciat a extreure dels lliuraments dels estudiants. Et permet seleccionar un únic arxiu d’entre tots els arxius que hagis pujat en alguna de les seccions de l’activitat.

    L’enunciat no es pot afegir després que els estudiants hagin començat a lliurar les activitats.

Arxiu de text
  • “Codi c” o “Codi java”: apareixerà un camp de text amb el títol “Indica els noms dels arxius a contrastar”. Per afegir un fitxer, has d’introduir manualment el nom de l’arxiu que vols utilitzar, i prémer el botó “Afegeix”. Pots afegir tants fitxers com vulguis. La icona en forma de paperera que hi ha a la dreta de cada fitxer et permet eliminar-los.
Arxiu de codi

2. Compara amb altres assignatures del semestre actual

El selector conté una llista de les assignatures que tenen configurada l’eina d’anticòpia per al semestre actual. Per seleccionar una assignatura has de marcar una assignatura del selector i prémer el botó “Afegeix”. Pots seleccionar tantes assignatures com vulguis.

Selecció d'assignatures

 

Al seleccionar una altra assignatura, l’eina té en compte la configuració de l’activitat actual i, també, la configuració de l’activitat equivalent de l’assignatura seleccionada. L’activitat equivalent és aquella que té el mateix ordre dins de la seva assignatura que l’activitat actual dins de l’assignatura actual.

Assignatures seleccionades

 

Important: per activar el contrast entre activitats d’altres assignatures, aquestes prèviament hauran de tenir el PACPlagi activat; en cas contrari, no serà possible relacionar-les.

3. Compara amb altres semestres d’aquesta assignatura

Et permet seleccionar els altres semestres en que l’assignatura ha tingut docència. Quan selecciones un semestre, l’eina també té en compte la configuració de l’eina en l’activitat en aquest altre semestre.

Assignatures seleccionades

 

Important: només es podrà activar la detecció entre semestres per a una mateixa activitat si prèviament ja s’havia utilitzat l’eina.

Un cop emplenat el formulari, només has de prémer el botó “Desa els canvis”.

 

Avís per les assignatures que han canviat a aula nova: en aquelles assignatures que s’hagi canviat el format d’aula, tot i haver estat utilitzant l’eina amb anterioritat, es perd la compatibilitat d’anàlisi entre semestres.