Còpia de les Google Apps que ja teniu a les assignatures

Integrar les Google Apps a les aules va ser un projecte pilot que ja ha finalitzat. Això vol dir que els que ja teniu les Google Apps en les vostres assignatures les podeu continuar utilitzant; però no es poden afegir en noves assignatures que fins ara no les estaven utilitzant.

Per aquells de vosaltres que ja teniu les Google Apps en alguna de les vostres assignatures, us expliquem com fer-ho per mantenir-les en les aules del semestre vinent. Quan munteu les noves aules, heu de:

    1. Utilitzar la funció de còpia, que trobareu a la capçalera de l’aula que voleu copiar.

      Funció de còpia de l'aula

    2. Seleccionar les eines que voleu copiar, entre elles Google Apps.
Còpia d'eines

Per qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició.