Els docents de la UOC comparteixen bones pràctiques sobre l’ús didàctic del vídeo

El passat 25 de març va tenir lloc la Jornada El vídeo amb finalitats didàctiques: experiències multidisciplinars, que va reunir a la sala William Mitchell del Barcelona Growth Center més de 70 persones. Els assistents, bàsicament professors de la UOC, van poder compartir bones pràctiques d’ús de material audiovisual per a la realització d’activitats d’aprenentatge, en assignatures dels diferents àmbits disciplinars.

Us deixem els vídeos de la jornada, així com el programa de la jornada i les presentacions dels participants.

Propers tallers sobre l’ús del vídeo

Aquesta jornada ha estat la primera del cicle d’activitats Video and Pedagogy sobre l’ús didàctic del vídeo que l’eLearn Center ha organitzat per aquesta primavera. Entre elles, destaca la taula rodona What to teach and how to teach on video que es va oferir, el dia 28 d’abril, els professors Jack Koumi i Clive Young, convidats a l’eLearn Center gràcies al programa Internationalization at home de La Caixa; així com uns tallers pràctics sobre guionatge, enregistrament, edició i ús del multimèdia que tindran lloc entre els mesos de maig i novembre d’enguany.