Sessions de treball a l’estiu

Les sessions de treball són monogràfics sobre eines docents concretes i tenen per objectiu recollir les necessitats que el professorat teniu en relació a aquell recurs d’aprenentatge específic així com el feedback que ens vulgueu donar. En aquesta ocasió, us proposem dues sessions de treball: una sobre anotacions lligades amb el nou format web i una sobre el treball grupal.

Si vols participar en les sessions de treball, apunta’t utilitzant els enllaços a continuació:

Sessió de treball sobre anotacions (9/07/2014, 22@ de 10 a 12h)

En aquesta sessió parlarem sobre les possibilitats de les anotacions als materials de la UOC (format HTML5). Compartirem els desenvolupaments actuals i treballarem una llista de requeriments per tal de fer evolucionar aquest format web.

Apunta’t aquí http://doodle.com/mdhxz7f8mndwfbn8

Sessió de treball sobre treball grupal ( 22/07/2014, 22@ de 10 a 12h)

En aquesta sessió de treball compartirem les experiències docents amb treball grupal per poder construir entre tots un mapa de necessitats
sobre el treball col·laboratiu a l’aula compartit entre tots els assistents.

Apunta’t aquí: http://doodle.com/5urn46hg3cnw3xne