Resum sessions eines docents sobre la nova aula

Durant els mesos de novembre i desembre de l’any passat vem fer 3 sessions d’eines docents de les quals us destaquem alguns punts i us compartim les presentacions fetes pels professors que hi van participar.

  • Sessió sobre els BBFòrum amb la Cintia Pla professora dels Estudis d’Economia i Empresa.

La Cintia utilitza aquesta eina de l’aula per a treballar, entre altres aspectes, la capacitat de cercar, identificar, organitzar i utilitzar adequadament la informació. Per altra banda, algunes de les funcionalitats de l’eina que destaca són:

  • Visualització dels missatges per a cada tema de discussió obert
  • Missatges marcats com a llegits i/o no llegits
  • Citació d’altres missatges tant pels estudiants com pel consultor en els seus propis missatges al fòrum

Compartim aquí amb vosaltres la seva presentació amb tota la informació tractada a la sessió. Moltes gràcies a tots per la vostra participació a la sessió.

[Versió CAT]

[Versio ESP]

  • Sessió Nova Aula Centrada en l’Activitat amb la Carolina Hintzman dels Estudis d’Economia i Empresa i la Teresa Romeu dels Estudis d’Informàtica .

La Carolina i la Teresa destaquen els punts forts d’aquesta nova aula basant-se en la seva experiència. Alguns dels punts que destaquen són la visibilitat del pla docent, la facilitat per canviar d’aula, facilitat per a la integració de vídeos i eines diverses com el blog, microblog, google apps o altres. Per altra banda també comparteixen un seguit de punts a millorar com són donar més visibilitat al calendari, permetre crear subactivitats, oferir espais i/o eines per al treball col.laboratiu i incorporar eines de seguiment. Podeu veure en detall aquesta informació en la seva presentació.

  • Sessió Redissenyant assignatures. El Course Sprint amb la Glòria Munilla i l’Ana Sofia Cardenal.

La Glòria i l’Ana Sofia van compartir amb un grup de professors el procés d’adaptació a la nova aula tot redissenyant les seves assignatures per ajustar-se a aquest nou format centrat en l’activitat d’aprenentatge fent ús del Course Sprint. Totes dues professores ens parlen de com el Course Sprint les va ajudar a repensar les activitats d’aprenentatge de l’assignatura alhora que a conèixer la millor manera de desenvolupar-les en el nou entorn de l’aula. Podeu consultar la presentació de la sessió aquí.