El Guixa actualitzat per a iOS 7 i amb noves funcionalitats

Guixa és una pissarra digital per a tauletes on el professor o consultor pot escriure, parlar i enregistrar una explicació sobre un concepte determinat per a després compartir-la amb els estudiants dins l’aula.

L’eina porta en funcionament des de setembre del 2013 i des d’aleshores hem anant refinant i actualitzant la app.

A continuació us deixem un vídeo amb les darreres novetats.

Actualment, el Guixa s’ha descarregat 200 vegades des de 35 països diferents.

En quant al seu ús per zona demogràfica, trobem que el 65.7% de descàrregues es realitzen a Espanya, però curiosament també trobem un alt índex de descàrregues a països com Estats Units i Mèxic, seguits per la Xina, Alemanya i Tailandia.


El nostre objectiu és continuar treballant en la millora del Guixa per iOS i publicar aviat la versió per Android.