Noves Apps en prova pilot (semestre set 2013)

Aquest primer semestre del curs 2013-2014 posem en marxa tres proves pilot amb noves apps per a dispositius mòbils. Els tres desenvolupaments formen part dels projectes APLICA aprovats en aquesta última convocatòria del 2013.

App de microblog: Aquesta aplicació mòbil permet consultar els missatges publicats a l’eina de microblog de l’aula així com aquells publicats al What’s up del campus. L’aplicació permetrà consultar totes les línies de conversa generades a les diferents aules i també al campus.

App iPAC: L’aplicació iPAC permet fer correccions de les PAC dels estudiants amb un iPad, d’una forma molt semblant a com es fan en paper. L’aplicació permet fer correccions directament als documents de les PAC així com posar la nota. L’iPAC es sincronitza amb el RAC de l’aula i d’aquesta manera es vol facilitar el retorn personalitzat de les PACs.

App de l’aula: Amb aquesta aplicació és possible consultar i accedir als diferents recursos de l’aula: eines de comunicació, eines de treball, activitats i material i fonts. Es tracta d’una app nativa inicialment desenvolupada per al sistem iOS.