La PAC ideal segons els estudiants

Durant el primer semestre del curs 2012-2013 es va realitzar un estudi d’usuaris sobre el multiformat de materials per tal de recollir necessitats i millores en relació als diferents formats. Unes de les dades que es van recollir van ser referents a com és la PAC ideal. Per fer-ho es va utilitzar la metodologia de co-creació amb usuaris on els estudiants, en grups, havien de crear un prototip projectiu de com idealment resoldrien una PAC: necessitats, reptes i oportunitats.co-creacion2

co-creacion3

A partir d’aquesta informació hem elaborat un document on es mostren les característiques que ha de tenir aquesta PAC ideal segons aquestes 4 preguntes, extretes també del mateix procés de co-creació:

  • Com és?
  • Com m’arriba?
  • Com la treballo?
  • Com rebo el feedback?

[Feu clik sobre la imatge per veure el document complert]

La PAC Ideal_0