Dissenyant l’app de l’eina de microblog

En el marc del projecte Aplica 2013 “Microblog mòbil” s’està definint una aplicació mòbil per accedir al microblog de l’aula i al del campus (What’s up).

imatge1Per al disseny d’una app es parteix d’uns requeriments específics, en aquest cas, extrets de l’experiència dels professors que han utilitzat l’eina de microblog a les seves aules durant els 6 semestres que porta aquesta eina en actiu.

A continuació us facilitem el document inicial de requeriments elaborat pels professors participants en aquest projecte i usuaris habituals d’aquesta eina a l’aula. Aquest document ha estat el punt de partida sobre el qual s’està dissenyant aquesta app.

Accedeix al document en pdf

 

Esperem que durant aquest primer semestre del curs 2012-2013 es posi en marxa la primera prova pilot amb aquesta app.