Vols subscriure’t al nostre blog?

Si vols rebre totes les novetats que publiquem en el blog de les aules, pots fer-ho de diferents maneres:

  • Des de la pàgina d’inici del campus: pots afegir un widget a la teva pàgina d’inici del campus anant a “afegir informació” i fent clik sobre la pestanya de “subscripcions i noticies”. Aquí afegeix la subscripció al nostre blog posant la següent adreça: http://aula.blogs.uoc.edu/feed/.
  • A través del teu subscriptor habitual d’RSS: hem activat la possibilitat de subscriure’t al blog de les aules a través d’un canal d’RSS. Pots fer-ho des del botó que trobaràs a la pàgina d’inici del nostre blog o fent clik en aquest enllaç.
  • A través del teu correu electrònic: si vols rebre les novetats del blog de les aules al teu correu electrònic només has de posar la teva adreça a l’apartat de “subscriu-te via mail” que trobaràs a la pàgina d’inici del blog.