Sessió amb els estudis d’economia i empresa

El passat dia 11 de juny vam participar en una trobada dels estudis d’Economia i Empresa per explicar-los la tecnologia dels materials de la UOC. A la sessió hi van participar, per part de S*A, la Muriel Garreta, el Roger Griset i l’Albert Juhé, que van fer la presentació i van respondre les preguntes dels professors. Aquestes anaven destinades, principalment, a com resoldre la migració dels materials fets en Latex i en Flash.

En aquest enllaç hi podeu veure la presentació que es va utilitzar durant la sessió:

Cada dos mesos fem una participació en una d’aquestes sessions per explicar la tecnologia dels materials. En aquesta sessió els punts tractats van ser:

  • Multiformats.
  • Prova pilot: HTML5.
  • En desenvolupament: Wiki autoria.
  • Aula centrada en l’activitat i Course Sprint.