Nou tema per defecte al blog de les aules

Els blogs són una eina estàndard a disposició dels professors i estudiants de la UOC. El blogs de les aules de la UOC estan basats en el programari de codi obert WordPress, que és un sistema de gestió de continguts per a la publicació de blogs.

Durant aquest semestre, en el servei de blogs de les aules de la UOC, s’ha portat a terme una actualització del programari de WordPress a la serva versió 3.4, cosa que ha comportat una sèrie de millores:

  • correcció d’errades
  • correcció de forats de seguretat
  • rendiment, sobretot en la part d’administració dels blogs
  • usabilitat i aparença

Aprofitant aquesta actualització del servei de blogs, s’ha actualitzat el tema per defecte per als blogs de les aules. Aquest tema representa una millora visual i funcional respecte al que es disposava en anteriors semestres. Tot seguit mostrem una captura de pantalla d’un blog d’aula amb aquest nou tema aplicat:

A continuació ens trobem amb una captura de pantalla d’un blog d’aula en el que s’han configurat certs aspectes de la seva interfície per adaptar-lo a les necessitats dels usuaris, com per exemple el fons de pàgina i el color de la font principal.

A hores d’ara, els professors no poden canviar el tema actual en els blogs de les aules, però properament s’incorporarà la possibilitat que puguin escollir entre una sèrie de temes que s’adaptin a les seves necessitats.

Tingueu en compte que aquest tema, així com la nova versió del servei de blogs de les aules, només està disponible per a les aules del semestre actual en endavant, i per tant no afecta a semestres anteriors.