eFeedback. Comentaris multimèdia al RAC – APLICA 2010 i MQD 2011

L’eFeedback és un projecte que té com a objectiu millorar els comentaris que rep l’estudiant per part del seu consultor, afegint-hi imatge i so. El consultor pot crear un vídeo amb l’aplicació Kaltura, que permet afegir un vídeo directament a un comentari, en aquest cas una activitat del RAC. El consultor pot gravar el vídeo directament amb una webcam, o bé pujar un fitxer d’audio o de vídeo. L’eina inclou la possibilitat d’enviar un mateix comentari a múltiples estudiants.

Així, l’estudiant podrà veure, dins del RAC, un comentari que acompanya la seva nota. El comentari podrà incloure text, àudio i vídeo. Els dos darrers els veurà en el reproductor de Kaltura, amb algunes modificacions fetes per la UOC.

Al final del semestre passat es va fer una prova pilot amb dues aules, i durant aquest semestre es provarà en les mateixes dues, i a quatre més de noves. La data d’obertura del pilot a totes les assignatures depèn de la disponibilitat d’ample de banda i d’emmagatzematge dels fitxers d’àudio i de vídeo.

A continuació podeu veure un tutorial de l’eina:

El projecte eFeedback va començar amb un APLICA l’any 2010 i va guanyar un MQD l’any següent. És un projecte impulsat per professores i professors dels Estudis d’Economia i Empresa.