El taller va ser tot un èxit!

El darrer dissabte dia 9 vam dur a terme el taller: “La docència a l’aula virtual: experiències, innovació i eines per aprendre i ensenyar”.

En aquest vam explicar el funcionament del Grup Operatiu de Serveis per a l’Aprenentatge, incloent informació sobre l’acompanyament que oferim a través d’aquest blog. També es van presentar quatre experiències docents en l’ús d’entorns i eines com són: el present@, els nous fòrums phpbb, les wikis i l’aula centrada en l’activitat.

Finalment, vam recollir alguns suggeriments de millora del campus entre els que destaquem:

  • Millores en el servei de missatgeria com permetre CCO, poder marcar com a enviat un missatge, poder marcat com a llegit un missatge, etc. Es va confirmar que ja s’han implementat millores que estan img_0440en beta i que aviat seran accessibles a tothom.
  • Millores en el funcionament del xat que, actualment, no funciona. Amb l’arribada de les noves aules no només es millorarà el xat sinó que s’intentaran integrar diferents eines síncrones.
  • Millores en els fòrums, com poder-los obrir en pestanyes diferents. Els nous fòrums phpbb estan sent ben valorats en les proves pilot i, molt probablement, es podran integrar a les aules pròximament. Amb ells s’eliminaran molts dels problemes dels antics fòrums.

Consultors i professors de la UOC: moltes gràcies per la vostra participació!