Sessió eines docents: Aplicació control del temps (Kronos)

En la propera sessió sobre les eines docents la professora Silvia Sivera dels Estudis de Comunicació i Informació explicarà el projecte Kronos.

El projecte té per objectiu controlar el temps que els estudiants dediquen a la realització d’una activitat d’aprenentatge; ja sigui per a limitar el temps de què disposen per realitzar-la com per a conèixer la dedicació que ha suposat una activitat. L’aplicació Kronos està integrada a les aules i al nou RAC. El projecte s’ha dut a terme en el marc d’un APLICA 2010.

La sessió està dirigida al professorat. Es tracta de trobades per compartir experiències docents en grups reduïts (de 6 a 8 professors). Tindrà lloc el 16 de març a les 10 hores al 22@. Per inscriure’s: http://www.doodle.com/v6hygwu2wnygym96.