3 sessions sobre eines docents – Gener 2011

Aquest mes de gener tindran lloc 3 sessions sobre eines docents:

Dijous 13 de gener a les 12 hores a Tibidabo: L’aula centrada en l’activitat de l’estudiant / G-PAC. El professor Antoni Meseguer explicarà la prova pilot d’un nou format d’aula que situa al centre de l’espai l’activitat que l’estudiant ha de dur a terme i engloba totes les funcionalitats i característiques que fins ara es trobaven repartides entre unitats, activitats i GES. Per apuntar-se: http://www.doodle.com/p7q37br25235da7d.

Dimecres 19 de gener a les 10 hores al 22@: OpenStudy, una eina de treball en grup per provar a les aules. Gemma Aguado de l’Àrea de Tecnologia Educativa presentarà les principals característiques d’OpenStudy; una aplicació pensada per l’ensenyament i l’aprenentatge que permet el treball col·laboratiu de forma similar a les xarxes socials i que disposa de la funcionalitat d’escriptura col·laborativa incloent l’opció de fòrmules matemàtiques. Per assistir-hi: http://www.doodle.com/8wwgzwmknvvs9cyu.

Dimecres 26 de gener a les 10 hores al 22@: Microblogging a l’aula. El professor Carlos Casado explicarà la seva experiència amb la introducció d’una eina de microblogging en el procés d’aprenentatge. Les eines de microblogging (com Twitter) permeten l’intercanvi d’informació de manera gairebé instantània, afavorint la comunicació i la sensació de presència. Per participar en la sessió: http://www.doodle.com/f4bkrath77dx48b4.

Les sessions sobre les eines docents són reunions en petit grup (de 6 a 8 professors) per a compartir experiències amb noves eines d’aprenentatge.