Continuem millorant l’editor de pla docent

Després de les millores aplicades el semestre passat (per tenir més informació, llegir aquesta entrada), aquest setembre posem en marxa alguns canvis per tal de facilitar el procés d’edició del pla docent:

  1. L’unificador de tipografies. Aquesta nova funcionalitat de l’editor de pla docent permet homogeneïtzar la tipografia de tot el document. D’aquesta manera, un cop unificat, tot el document queda amb lletra Verdana de 10 punts, justificat a l’esquerra i amb un interlineat i mida entre paràgrafs constants.
  2. Millor visibilitat dels apartats no editables del pla docent. Els apartats no editables es marquen amb un requadre groc i tenen un enllaç directe a l’entrada d’incidències corresponent.
  3. La versió per imprimir s’actualitza amb la primera visualització. Amb aquest canvi, ja no és necessari clicar sobre “actualitza la versió per imprimir” per a visualitzar les modificacions realitzades al pla docent. L’actualització es fa automàticament quan s’accedeix al format lectura de pla docent per primera vegada després dels canvis.
  4. Actualització del disseny del document de pla docent. Tant el format HTML com el PDF inclouen alguns canvis de disseny per tal d’apropar el document a la línia gràfica marcada per la nova pàgina d’inici.

plandocente-mejoras_013