Sessions sobre eines docents – maig 2010

Continuant amb les sessions sobre eines docents, aquest mes de maig tindran lloc un sessió sobre l’aula Moodle i una altra sobre la nova eina de fòrums.

El 19 de maig a les 12 hores al 22@ en Toni Pons – consultor del màster en Nutrició i Salut – explicarà la seva experiència amb Moodle. L’aula Moodle és un entorn d’aprenentatge amb eines com qüestionaris, fòrums o wikis. També serveix com a forma d’oferir i estructurar continguts als estudiants (com ara amb els paquets estàndard SCORM) i avaluar l’aprenentatge mitjançant tasques o qüestionaris. L’aula Moodle es pot integrar a l’aula UOC com a paquet o per peces. Per apuntar-se: http://www.doodle.com/8k6qmdepu6sqhnn9

El 25 de maig a les 12 hores a Tibidabo la Iolanda García – directora d’Innovació del eLearn Center – explicarà els usos docents d’una nova eina de fòrums. Els fòrums s’han adaptat per incloure funcionalitats centrades en el procés d’ensenyament i aprenentatge, especialment en activitats col.laboratives i permeten dur a terme accions com categoritzar els temes, referenciar temes, citar missatges, seguiment de les intervencions, etc. Aquesta nova eina està integrada a les aules i es basa en l’aplicació de programari lliure phpBB forums. Per apuntar-se: http://www.doodle.com/yfxfaan7iyrca2zr

Les sessions sobre les eines docents són reunions en petit grup (de 6 a 8 professors) per a compartir experiències amb noves eines d’aprenentatge.