Enquesta projecte KRONOS

T’agradaria disposar d’una eina que limités el temps de resolució de les activitats d’aprenentatge per part dels teus estudiants de la UOC? O que et permetés saber quant temps real necessiten per completar un exercici?

A través del projecte d’innovació Kronos estem treballant per a aconseguir-ho, tot preservant l’asincronia pròpia del nostre model educatiu.

La idea és que els professors i consultors disposeu properament de l’eina Kronos per aplicar en aquells exercicis en què la gestió i control del temps és cabdal o ens cal avaluar certs coneixements/competències dels estudiants sota la pressió del rellotge.

Donat que estem immersos en la fase de disseny de l’eina, et convidem a donar la teva opinió i idees per tal que el resultat final sigui prou versàtil i de màxima utilitat per a tots.

Ens dediques 3 minuts? Només has de contestar aquesta enquesta.

Moltes gràcies per la teva participació!