2 sessions sobre Wikispaces

Aquest semestre posem en marxa una nova eina de wiki integrada a les aules. Es tracta de wikispaces, una eina pensada per l’aprenentatge i que inclou elements com un editor enriquit que no requereix conèixer la gramàtica dels wikis, la possibilitat d’incorporar plugins externs o la facilitació del treball col·laboratiu a partir de fils de discussió per pàgina i/o wiki, permetent-ne a més a més la subscripció.

De cara a l’inici de semestre, es faran dues sessions sobre aquesta eina:

– una al 22@ el dia 4 de febrer a les 10 hores, en Marcelo Maina dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació explicarà l’ús que fa de wikispaces a les seves assignatures. Per apuntar-se: http://www.doodle.com/xtftidtws3gm4miu

– una a Tibidabo el dia 11 de febrer a les 10 hores, l’Albert Padró-Solanet dels Estudis de Dret i Ciència Política explicarà la seva prova pilot amb el wikispaces. Per apuntar-se: http://www.doodle.com/vi4ty34h6se63tbx

Les sessions sobre les eines de l’aula estan dirigides al professorat. L’objectiu és oferir un espai on compartir experiències docents en un format de grup de discussió (entre 6-8 assistents per sessió).