Les sessions del mes de novembre: e-transfolio i Present@

Aquest semestre reprenem les sessions sobre les eines de l’aula amb una sessió sobre l’e-transfolio i una sobre Present@.

Les sessions de l’aula són trobades en petit format (entre 6-8 professors) que tenen per objectiu crear un espai per a compartir experiències docents. Així doncs són presentades per docents que expliquen com han incorporat noves eines a les aules i com ha funcionat.

Les dues sessions planificades per aquest mes de novembre són:

e-transfolio que presentarà la Gemma Aguado – tècnica de recerca de l’E-learn Center – el 10 de novembre a les 10 hores al 22@. Per a apuntar-se: http://www.doodle.com/c7xbxqnwaryxs7uw.

L’e-transfolio és una eina de portafolis que permet l’avaluació de competències transversals fonamentada en una metodologia que implica d’una banda, la presentació i negociació d’evidències entre l’estudiant i el tutor durant el procés d’aprenentatge i per un altre, la publicació dels productes realitzats durant el transcurs del grau/postgrau.

Present@ que explicaran l’Antoni Pérez i el Jordi Conesa – professors dels estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació – el 24 de novembre a les 10 hores al 22@. Per a apuntar-se: http://www.doodle.com/uqwe7xusqq68pzm5.

L’eina Present@ és una evolució del LANGblog per a poder penjar i compartir vídeos molt pesats i que s’ha utilitzat per a les presentacions virtuals que lliuren els estudiants als TFCs d’Informàtica.